Strumpor

God morgon, det blev ändå måndag till slut, helgen verkade inte vilja hålla sig kvar så länge som möjligt och den verkade inte heller vilja låta tiden gå fram i snigelfart så att söndagen skulle verka längre. Tråkigt nog så är det bara att acceptera att helgen förr eller senare alltid tar slut och att man på måndagen måste återgå till sitt vanliga liv med jobb och måsten, men jag hade verkligen behövt en till dag med ledighet. Jag känner mig inte helt frisk ännu, halsen gör fortfarnade väldigt ont, jag är slemmig i hals och näsa, känner mig fortfarande liet seg i kroppen och jag tappar rösten hela tiden, något som är lite jobbigt då jag pratar mycket i mitt jobb. Men hesheten försvinner och blir bättre ju mer jag pratar och desto längre in på dagen jag kommer, för jag har en mer ren röst nu än vad jag hade när jag precis kom till jobbet. Men det jobbigaste är att ha ont och känna tusen knivar skära mot halsen för varje gång jag sväljer, inte den skönaste känslan direkt. Har tagit med mig halstabletter till jobbet och hoppas jag blir bättre under dagen, sen så får jag se om jag känner mig bra nog att även jobba på Friksis ikväll, jag kanske borde sjukanmäla mig så att jag får vila ut ordentligt, men jag får se vad jag gör.

Btw, vad gillar ni mina snygga strumpor jag har på mig idag? Snacka om att jag inte tänkte efter imorse i mitt val av strumpor, glömde helt bort att jag skulle ha mina ballerinaskor på mig på jobbet, men så kan det bli ibland.

image