Bloggen Firar 1 År

Idag är inte bara en stor dag för bloggen med flytten från en wordpress.com domän till en egen .nu domän, utan det är även något annat stort som händer idag. Bloggen firar nämligen 1 år. Om man ska vara mer korrekt så fyller min wordpress.com domän 1 år, men så petig ska man inte vara, det är ändå samma blogg som har fått sig ett nytt hem, och vad är då inte en bättre present än att ge bloggen en alldeles egen domän på sin 1-års dag? Det är som klippt och skuret, det är en perfekt present. För att fira detta lite extra så tänkte jag fixa med bloggen en massa när jag kommer hem, jag ska se till att hitta ett snyggt tema för bloggen, ställa in några inställningar, skapa menyer osv, allt för att göra bloggen precis som jag vill ha den. Men jag tänkte även fira detta med att fixa nya naglar, är sugen på en fransk manikyr så ska köpa en vit och rosa färg till min LED-maskin och sedan börja pyssla när jag kommer hem, resultatet blir så bra och jag känner mig naken utan färg på naglarna, det är så snyggt och blir så fräscht.

Men nu tycker jag att vi säger grattis till bloggen som har funnits i 1 år, och även ett grattis och välkommen till den nya domänen, vi ser framemot 2 års dagen 😀
a_colorful_bouquet_of_party_balloons_on_all_different_colors_along_with_confetti_0515-1004-2122-0003_SMU