Fars Dag

Jag vill inte att det ska vara måndag imorgon, jag vill ha minst 1 dag helg till så att jag kan få vila ut ännu mer. Det känns som att jag har sovit hela helgen, jag antar att jag behövde det väldigt mycket så då gäller det bara att lyssna på kroppen och ta vara på helgen och sova så att sina batterier laddas på nytt. Men jag känner mig fortfarande trött. Har ändå fått lite saker gjort denna helg, jag har städat rummet, betalat lite räkningar, lagt intresse på några lägenheter och bestämt mig för vad jag ska börja plugga (kan berätta mer om det sen). Så jag känner mig nöjd,

Men idag så är det söndag, men inte vilken söndag som helst, utan idag så är det Fars Dag. Dagen som är till för alla pappor över hela världen, Grattis till er alla för att ni gör ett så bra jobb och finns där för era barn! Men framförallt grattis till min alldeles egna pappa, Love U!

Image