Vaknade På Fel Sida

God morgon på er, idag vaknade jag helt klart på helt fel sida av sängen, det känns inte bra alls. Det verkar som att det bara kom som en smäll idag för under gårdagen så mådde jag prima och dagen gick bra trots att jag var lite trött, men vem är inte det ibland. Men sen helt plötsligt idag så sa det bara bang bom och jag sitter här med svinont i halsen, täppt i hela huvudet, mina öron sprakar (ordval??) till ibland då det som är täppt spricker upp (förstår ni vad jag menar), jag har ingen energi i kroppen, jag är jättetrött och ingenting fungerar som jag vill. Och klockan har inte ens slagit 8 än, hur ska detta gå? När jag lade mig för att sova och mysa med älsklingen så mådde jag bra, jag var trött men kände varken av någon förkylning eller slapphet i kroppen, sen somnade jag och vaknade till vid klockan 4 igen, och hade så ont i halsen att jag inte kunde svälja. Efter det så hade jag svårt att somna och att somna djupt, så jag låg mest och blundade tills klockan ringde vid kl 6 imorse och det var dags att gå upp på riktigt. Det är synd att jag hade öppningstiden på jobbet idag, det är skönt att jag får sluta tidigt men då jag mår såhär och knappt har sovit något så hade det ändå varit skönt att få börja lite senare. Jag får hoppas att det blir bättre under dagen, annars så blir det att lägga sig i sängen direkt när jag kommer hem.

image