The Dinosaur Attack!

Idag är jag verkligen helt off, huvudet är så täppt att jag inte vet vad jag tänker eller vad jag ska säga om någon kommer och frågar något, och jag börjar även få huvudvärk. Det är verkligen tur att det är fredag idag och att jag slutar tidigt, för då kan jag bara åka hem för att sova och för att ta det lugnt, att fokusera på att må bättre. Längtar tills klockan börjar närma sig 15:40 så att jag kan få sluta och ta helg, för det behöver jag nu. Det som även är bra med att må som jag gör nu när det är fredag är att det inte är så mycket folk som kommer till receptionen, inte lika mycket som de andra dagarna på veckan när man skriver in över 60 personer per dag, utan på fredagar så är det betydligt mindre besök och det är skönt. Då slipper man stressa upp sig och behöva vara så alert.
Nu när jag känner mig lite off så vet jag inte heller vad jag ska göra, jag orkar inte direkt göra något speciellt som är viktigt utan jag vill mest bara sitta och sova, det hade varit nice. Jag ska nog fortsätta kolla runt på någon form av aktivitet man kan göra när jag fyller år, samt kolla runt och hitta saker som jag önskar mig. Det är en underhållning som varken är stressande, jobbig, krävande eller speciellt viktig, så det ska jag göra. Jag känner inte för att bjuda på ännu en bild då det även idag är en såkallad fuldag, så jag bjuder på ett otroligt roligt klipp som jag såg på youtube för ett tag sedan, om det hade hänt mig så hade jag blivit skitskraj då det ser så verkligt ut 😀