Tittar På Utbildningar

God morgon, Sitter på jobbet just nu och håller på att somna. Jag sov lite dåligt inatt då jag vaknade till vid 4 ungefär och hade svårt att somna om igen. Jag förstår inte vart mitt sömnproblem har kommit ifrån, jag har ju kunnat sova länge, djupt och fått sömn under hela nätter förut men nu verkar det som att jag har svårt att somna och vaknar till hela tiden. Vad kan det bero på? Jag kanske har mycket att tänka på, sakar som jag grubblar över, val jag ska göra osv. Jag tänker mycket på utbildning och vad jag ska jobba med i framtiden men jag tycker det är så svårt då jag inte har någon aning om vad jag vill göra. Jag vet inte ens vad jag tycker är kul och vad jag är bra på. Är inne på att bli projektledare men jag vet inte ens vad dom gör, jag vet bara att dom tjänar bra och är lite chefer och bestämmer över projekt (döööh det heter ju projektledare 😉 haha ), men mer än så vet jag inte. Aja, jag får tänka vidare på det och kolla vidare på andra alternativ, funderar nämligen på att börja plugga till hösten 2014 så jag har lite tid att tänka på det men måste ändå bestämma mig snabbt så att jag har bestämt mig, känner mig helt säker på mitt val och hinner söka innan ansöknings tiden går ut. Jag får kolla runt på andra roliga yrkesalternativ nu när jag sitter på jobbet och sedan leta upp utbildningar allt eftersom.

image