Snuttefilt

Den här dagen har gått jättefort, jag har visserligen 1 timme kvar att vara på jobbet men tiden har ändå rullat på bra. Det är charmen med att öppna på jobbet, då går tiden så mycket fortare och det är skönt. Tråkigt nog så är det fortfarande kallt i receptionen så jag sitter med min halsduk i knät och försöker behålla lite värme med hjälp av den. Ser ut som att jag går runt med en snuttefilt när jag bär den hängandes runt armen och nära kroppen. det enda som saknas är att jag är klädd i en onepiece och suger på tummen, för då skulle jag se ut som ett litet barn. Men vad gör man inte för att hålla sig varm, en stor och mysig onepiece lockar väldigt mycket i dagsläget då den lär värma mer än vad mina jobbkläder gör. Kanske ska införskaffa mig en svart onepiece så att jag ändå ser någorlunda diskret ut. 

Nej nu skojar jag bara, jag vill inte köpa en onepiece, det känns så hypat och jag är inte en sån som gillar att följa med i hyper, that is just hte way I am. Jag sitter däremot och funderar lite på vad jag önskar mig i födesledagspresent, det är ju 15 dagar kvar så någon form av önskelista måste jag klura fram så att mina nära och kära vet vad jag vill ha. Jag kan göra ett önskecollage till er sen när jag väl har fått klar min lista, så att ni kan se vad jag vill ha när jag fyller 22 år.

image