Smått Och Gott

Nu är jag äntligen hemma efter en tidig och trött dag på jobbet men det gick ändå bra idag, det var trevligt att ha Sofie på lära hos oss och vi satt och snackade om allt möjligt innan det var dags att gå hem för dagen. Hon kommer även förbi på fredag så det kommer bli trevligt. Dagen gick fort i alla fall så det är jag glad över, och innan jag kom hem så hämtade jag ut ett paket från Yves-Rocher som innhöll lite godsaker som jag hade beställt förra veckan. jag tror nog att jag kommer bli väldigt nöjd med det jag har beställt så jag ser framemot att testa det.

Jag beställde hem en foundation, en deo, en svart kajal, en lipsyl, en parfym och så fick jag hem 3 premium prover på 2 ansiktsprodukter och ett läppglans. Parfymen skulle dofta vanilj men jag hade väntat mig en helt annorlunda vaniljdoft så jag blev tyvärr väldigt besviken., den doftar inte ens vanilj :S  Trodde jag skulle hitta en bra vardagsdoft, men jag får tydligen leta vidare. De resterande produkterna verkar bra, ser framemot att testa foundationen då jag har hört att den ska vara bra, så jag håller tummarna. En liten låda med en massa smått och gott (och en och annan besvikelse) som kommer väl till användning.

image
image
image