Något Att Se Framemot

Nu blir det ett lite sent god morgon inlägg men bättre sent än aldrig som man brukar säga, så god morgon allihopa, har ni sovit gott inatt? Tänka sig att det redan är onsdag, mitten på veckan vilket innebär att det snart är helg. Wiihoo! Det är så kul hur mycket mer man uppskattar helger nu när man har jobb, för när jag var arbetslös och gjorde ingenting om dagarna så var det helg varje dag och det var inte roligt i längden. Det är så mycket härligare att ha något att längta till efter en veckas slit med jobb och träning.

Men onsdag idag och jag har något spännande att se framemot idag. Min älskling har nämligen fått en tid för en lägenhetsvisning idag vid kl 17, så vi ska dit och kolla om den är fin och intressant nog att fortsätta visa intresse för. Hur spännande är inte det? Jag är lite pirrig i magen då det är första gången då jag ska gå på en visning, men någon gång är alltid den första. Men innan dess så ska dagens jobb avklaras, vi har en ny backup på lära hos oss nu och det är roligt.

image