Hittat En Loppis

God morgon, god morgon, tisdag idag och det innebär inte så jättemycket för min del. Det blir jobb, träning och sedan lite hemmafix när jag väl kommer hem. Hade tänkt städa rummet lite, och rensa lite i garderoben då jag troligen har hittat en loppis jag vill sälja på. En bakluckeloppis vid Täby, i början på december. Det låter som att det kommer bli kallt men jag tror nog att många vill fynda billiga julklappar och dom som säljer vill väl tjäna en extra slant att spendera till julen (är en bra beskrivning på varför jag vill sälja). Så det blir en winwin situation för båda parterna då, så det blir perfekt. Ska bara dubbelkolla med mina föräldrar om dom vill skjutsa mig dit och hjälpa till med försäljningen så att jag slipper ta mig dit kommunalt och stå och sälja själv. Det är ju väldigt tråkigt och framförallt lite jobbigt då det är skönt att vara flera så att man kan ha mer koll på sin plats. Loppisbesökare är väldigt ivriga som sliter och slänger alla saker man har lagt fram så att vara flera som kan hjälpa till och hålla koll är en fördel.

En bild från när jag sålde på TäbyGalopp loppisen i somras. Fick hjälp av Lotta och hennes mamma, och jag lyckades sälja en del saker till ett värde av 1000 kr, så det var bra. Satsar på att sälja för lika mycket igen nu i december, hoppas!

Image