Börja Skissa

Jag tycker att det är lite komiskt att jag helt plötsligt inte hittar ett enda pagg som är snyggt och värt att beställa hem. Jag bestämde mig i söndags för att börja köpa mer armlösa kläder, för att tvinga mig själv att visa mina armar (jag ahr ett stort komplex över dom) och även köpa fler klänningar och kjolar, men nu när jag börjar kolla på såna kläder mer noga så hittar jag ingenting. Det känns som att jag hittade en massa snyggt fram tills i söndags men nu är allt så jäkla fult. Jag har hittat en klänning som är mer åt det fina hållet, vilket är väldigt kul att jag hittade, men jag vill ha mer vardagskläder också men det finns ingenting. Varför kan inte alla designers bara göra snygga kläder, för dom har helt tappat sin känsla för stil och för vad som är snyggt. Det är därför som jag ska börja skissa på eget, jag skulle verkligen vilja bli designer av den anledningen att jag vill klä kvinnor i snygga, kvinnliga, figurformande och framförallt figursmickrande kläder, alltså raka motsatsen till vad som finns ute på marknaden nu. Ska se till att börja skissa när jag kommer hem, nu har jag en massa idéer som jag bara måste få fram.

Denna bilden hittade jag på google för ett tag sedan men kommer inte ihåg vart och jag hittar den inte nu heller, ska fortsätta leta, men detta blir mina skissfigurer som jag ska skissa mina kläder på.
skisser