Skavsår Och Det Är Måndag

God morgon, nu är det måndag igen och jag sitter här på jobbet och är jätte kissnödig, men jag är själv här än så länge så jag kan inte smita iväg för att gå på toaletten. Jag skulle kunna gå iväg då det inte ens lär ta 1 minut, men tänk om det kommer värsta rushen precis den minuten, då blir det ju lite pinsamt att det är tomt i receptionen. Men jag kan inte heller sitta här och känna hur jag snart kommer kissa på mig, vad väljer man liksom? Jag går nog på toaletten.

Men jag tänkte först kika in här och skriva hej, jag vet att jag inte skrev mer igår men så blir det ibland, då får ni bara mer roligt att läsa idag, exiting 🙂 Sitter på jobbet som sagt, hade öppningstiden och är dödstrött. Jag vet inte vad som har hänt men på sistone så sover jag väldigt dåligt. När jag väl sover så sover jag bra och tungt, men det tar tid för mig att somna även om jag är jättetrött. Jag ligger och tittar upp i taket och håller om min älskling och intalar mig själv att jag måste somna då klockan bara blir senare och senare. Går det bättre om man gör så? Nej, inte direkt, så jag var fortfarande vaken vid 2 inatt, så jag har sovit i ca 4 timmar, high five på den. Det är måndag, har sovit i 4 timmar, har min längsta dag idag, två jobb att avklara, ska hinna med ett träningspass och jag är hemma vid klockan 22 ikväll. Det blir att lägga mig bums i sängen när jag kommer hem, det måste jag göra. 

Att ta sig upp ur sängen imorse blev då väldigt svårt som ni förstår, och att gå snabbt till jobbet visade sig inte vara så värst roligt då jag har fått ett sånt skavsår på min vänstra häl, så för varje steg kände jag hur stöveln kom i kontakt med såret så att det sved till. Det har till och med blodat ner mina strumpor vid hälen, trevligt. Nej hörrni, det låter som att det kommer bli en bra dag idag, ska se till att få mycket gjort så att jag blir nöjd, men nu måste jag gå på toaletten.

image