In-Shower Body Milk

Det är svårt att koncentrera sig på jobbet för tillfället, då jag är hungrig, trött och har en sol som lyser mig rakt i ögonen så att jag måste kisa. Det är faktiskt lite jobbigt, speciellt när alla dom känslorna är under samma tillfälle, men jag tänkte då skriva något roligt till er istället, om ett litet paket som jag fick hem i slutet på förra veckan. 

Att få små lådor, brev eller påsar hem är något som alltid gör en glad, det kanske är av just den anledningen som det är så kul att internetshoppa, för då får man alltid öppna en massa påsar och paket, och hoppas att man ska tycka om det som döljer sig där inne. i förra veckan så fick jag ett sådant paket hem, från Reddville.se teamet, som innehöll produkter som är perfekta för mig. Jag vet inte om ni har hört talas om Niveas nya bodylotion som man smörjer in sig med i duschen, som sedan tvättas bort, men som ändå ger samma effekt som om man hade smörjt in sig med en lotion efteråt? Jag hade i alla fall inte hört tals om produkten innan jag fick hem dom från reddville, och jag är mer är glad att jag nu har hittat något som passar mig så perfekt. Om det är något man ska veta om mig så är det att jag är totalt sämst på att smörja in mig, och det gäller hela kroppen. Jag är dålig på att smörja in mina fötter, ben, mage, rygg, armar, händer, ansikte och även att göra inpackning i håret. Det är något som jag vill ändra på då jag vill ta hand om mitt yttre, men jag tycker att det tar en sån tid och så har jag inget tålamod med att smörja in hela kroppen och sedan vänta 100 år på att det ska torka och sjunka in i huden. Det tar bara en sån tid. Så att få en smart lösning som gör hela insmörjnings processen mer effektiv är välkomnande i mitt badrum och jag blev väldigt nyfiken att testa Niveas In-Shower Body Milk, som är en bodylotion man smörjer in sig med i duschen och som sedan sköljs av. Hur tidseffektivt är inte det? Jag älskar det, för då slipper man hålla på att kladda efter man har duschat. Jag vill tacka reddville teamet som skickade ut detta paket till mig och det här är första gången som jag verkligen har hittat något som jag kommer använda regelbundet. Så tack så mycket, ni är så härliga!

image
image
image
image