Error Error

God morgon, god morgon, här sitter jag på jobbet och ”njuter” av att det är fredag och snart är helg, hur härligt är inte det? Jag har bara några timmar kvar att avklara på jobbet innan det är dags att få lite ledighet, eller några och några, jag slutar klockan 17 idag så det är rätt så många timmar kvar men jag får stå ut. Jag har en dator framför mig så jag kan helt klart få tiden att gå fort och underhålla mig med något. Men jag sitter och funderar på bloggen då det inte blev så mycket fix med den igår då wordpress inte ville samarbeta eller fungera oavsett vad jag gjorde. Jag följde Lottas instruktioner, sparade filer, exporterade, importerade osv men i slutstadiet så stod det bara ”error”. Jag försökte igen, men då stod det bara fortsatt ”error”, så jag gav upp, skickade några ledsna gubbar till Lotta på facebook och nu ska vi se om hon kan få det att fungera. Hon kan datorer, hon är så duktig och smart, så det är bra att man har vänner som är bra på saker som man själv inte kan för då kan man hjälpa varandra.

Image