1 November

Nu har min månad äntligen börjat, och det är bara 21 dagar kvar tills jag fyller år, Yeei säger vi till det! jag kan inte riktigt förstå att det redan är november, det känns verkligen inte som att det då det fortfarande är så varmt ute (i alla fall varmt för att vara höst) så det känns så konstigt. Jag kommer ihåg att när jag var yngre så var det alltid snö och svinkallt när jag skulle ha mina födesledagsfester men det var ändå något som jag tyckte om, att det var charmen med att fylla år på hösten för då blev allt så mysigt. En vit, snötäckt mark, en isande kyla, tända ljus inomhus, en sprakande brasa och ett glatt humör. Det gillade jag. Men jag undrar hur det kommer bli i år. Förra året så vart det ingen snö när jag fyllde år, och inte året innan det heller om jag inte minns fel, men jag ska inte säga något om det ännu för det är som sagt fortfarande 3 veckor kvar så det återstår att se om det blir snöigt eller inte.

Nu när jag kom på att det bara är 3 veckor kvar så tänkte jag börja ”planera” och fixa lite för en liten tillställning för att fira att jag fyller 22 år. Jag har alltid festat till det och gjort något på min födelsedag sen jag fyllde 17, så jag vill självklart hålla igång traditionen och göra något litet med mina vänner och kära i alla fall. Jag har funderar på att gå och bowla då det är något som alltid är roligt och någort man inte gör så ofta, men jag vet inte, jag ska kolla runt lite. Kanske kan göra någon 5-kamps aktig sak.. vad finns det ens att göra som inte kostar skjortan? jag hittar nog på något, om jag inte lyckas somna innan dess då jag är så fruktansvärt trött idag.

image