Träningsväska?

jag är i ett stort behov av en träningsväska, av den simpla anledningen att jag inte ens äger en sån, konstigt nog. Just nu så släpar jag med mig mina träningskläder i en ICA-påse. Hör ni hur otroligt luffigt det låter? En ICA-påse! Det ser inte bara luffigt ut, utan påsen går hela tiden sönder då plasten rivs upp av mina spännen på mina stövlar, handtagen går sönder då det ibland blir för tungt och det ser helt enkelt inte bra ut för helheten. Kläderna går väl även sönder om dom inte blir förvarade på ett bra ställe, speciellt när man är ute och flänger hela tiden. Det är väl bara en tidsfråga innan mina spännen på stövlarna gör hål i mina träningsbyxor eller toppar, och det vill jag ju inte då det inte direkt var några billiga kläder jag har köpt. Så jag sitter och kollar runt på träningsväskor som inte är allt för dyra och inte heller allt för stora/små, något som kanske är svårt att avgöra när man kollar runt på nätet, men jag har hittat två stycken som ser bra ut utseendemässigt. Sen så får jag hoppas att dom även är bra i storleken så att jag får plats med allt. Jag kommer som sagt även att använda den som jobb/vardags väska då jag inte tänker släpa runt på två stycken väskor varje dag, det känns bara onödigt och klumpigt. Så en diskret väska som ser bra ut och är i en bra storlek, och väskan till höger på bilden ser väldigt lockande ut, väldigt diskret, så jag ska gå till närmsta InterSport och se hur den är i verkligheten.

Image