Sleepwalking

När jag gick till jobbet imorse så sov jag fortfarande. Jag gick i sömnen, släpade mig fram som en zombie längs med de lövtäckta trottoarerna och snubblade till lite då och då för att jag var för trött för att lyfta min fötter tillräckligt högt. Mina Hunter-stövlar gjorde mina steg extra tunga och jag var tvungen att koncentrera mig så att jag inte skulle ramla ner i en buske eller i ett dike, det hade ju varit lite pinsamt. Men jag lyckades ta mig till jobbet, tröttare än vanligt och jag sitter nu och ser välkomnande ut i receptionen, precis så som det ska vara. Tänk på att det är torsdag idag, och det innebär att det inte är långt kvar tills det återigen är dags för helg och lite ledighet. 

God morgon förresten, har ni haft en bättre morgon än mig och känner er utvilade och pigga? Det hoppas jag att ni har haft, och nu så ska jag se till att äta min frukostmacka så att min mage kan vakna till liv och sluta kurra.

image