Onsdagsregn

Det småregnade imorse när jag gick till jobbet, och jag kan säga er att det inte var pågrund av att jag hade glömt mitt busskort, något som man säkert skulle kunna tro med tanke på att det alltid har börjat regna när jag inte har det med mig, men det hade jag faktikst så det kändes skönt, annars så hade jag blivit chockad.

God morgon förresten, sitter på jobbet och sitter fastklistrad på receptionsstolen och vill inte resa mig upp, jag har en sån träningsvärk i benen att jag inte ens orkar stå upp. Det är en härlig känsla med träningsvärk men när jag tänker på att jag ska göra 60 (???) squats idag så börjar jag undra hur det kommer gå. Om jag inte ens orkar stå upp, hur ska jag då orka göra 60 knäböj? Med en träningsvärk och trötthet i benen som redan känns av? Jaja, det är bara att kämpa och ta det lugnt när jag gör övningen, sen ska jag nog se hur rumpan formas och hur benen blir fasta och snygga.

Men innan jag ska pinas igenom med squatsen senare idag så ska jag kolla efter jobb, lägenheter, lite kläder och sen köpa en biljett till Gamexmässan som är nu till helgen. Så det är bara att sätta igång, men vad ska ni hitta på idag?

image