3 Kurser

Sökte precis 3 distanskurser på Komvux inom företagsekonomi, marknadsföring och administration. Jag fick ett litet ryck och tänkte att det kan vara bra så att jag kan få testa på vad det innebär att plugga/jobba inom de ämnena, samt att jag då kan utvecklas och öka min kompetens för arbetsmarknaden, perfekt nu när jag söker jobb. Sitter även och kollar lite yrkesutbildningar att kanske påbörja till våren eller hösten, men det är så svårt då jag inte har någon aning om vad jag vill göra. Jag är helt vilsen när det kommer till yrken och vad jag skulle kunna tänka mig jobba med i flera år tills jag går i pension. Det finns så mycket man kan välja mellan och jag vet inte vad jag vill. Kollar runt på AllaStudier för att få inspiration men jag är fortfarande vilse i alla tusentals yrken som finns. Men egentligen så orkar jag inte plugga heller då det är så fruktansvärt tråkigt, men jag måste ta tag i det förr eller senare så att jag kan få ett välbetalt jobb och framför allt ha kompetensen för att få jobb, och jag vill gärna vara färdigutbildad nu när jag är relativt ung men jag vet inte. Känner mig så förvirrad.

Image