New Shaker

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag ligger i sängen och avnjuter en god middag, ris med tonfisk/grönsaksbuljongsås och lite rödlök iblandat. Det smakar otroligt gott, det smakar liksom färskt och saftigt, så jag känner lite för att leva på det ett tag framöver. Nyttigt och gott, kan det bli bättre. Men jag ligger i alla fall helt död i sängen, benen har verkligen fått ta mycket stryk idag med de 55 squatsen + benpasset jag kämpade igenom efter jobbet, så jag är helt trött och vill inte resa mig upp. Nu ska mina ben få vila för idag, punkt. Testade även min aminosyra idag och det smakade helt okej. Jag köpte citronsmak så det var lite surt men det smakade ändå mer åt det söta, lite sliskiga hållet. Men det gick att dricka så det var inget dåligt köp. Invigde även den nya Angel-Shakern som har 3 behållare i sig. Den längst ner kan man förvara sitt proteinpulvet, mittenboxen är till för tabletter men man kan även ha mer pulver där, och sen toppen på shaker är som sagt självaste shakern. Jag tycker den är väldigt praktisk och gör det lättare att få med sig fler proteindoser så att man slipper släpa med sig flera shakar. Men nu börjar min mat kallna så ska fortsätta äta, men ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon. Puss på er 🙂

image