From One Day To Another

Då vart måndagen avklarad, min längsta dag på veckan då två jobb ska bockas av för dagen. Det är skönt att ha den längsta dagen redan avklarad i början på veckan för då har man det gjort, men det är inte så att jag klagar, för att jobba på Friksis&Svettis i deras reception är otroligt roligt. Jag och mina kollegor har så kul ihop, och det är det jag värdesätter i ett arbete, att man kan skämta, prata och vara sig själv med dom man arbetar med. Om Friskis var ett heltidsjobb för mig och om Lise och Sanna var mina heltidskollegor så hade jag inte haft tråkigt kan jag säga er. Vi tre kanske ska starta ett företag tillsammans så att vi alltid kan skämta om/med varandra. Det hade varit något.

God morgon förresten, här sitter jag på jobbet och har haft min öppningstid, det har varit några stycken redan 20 minuter in sen vi öppnade men ingen farlig morgonrush så det är fortfarande lugnt. Sitter och kollar lite nyheter, bloggar och försöker gräva i mitt minne för att ta reda på vilket event det är som Lotta pratar om att vi ska gå på idag. jag har inget minne av det alls, jag kanske börjar bli senil redan vid 21, snart 22 års ålder, roligt.

image