Vintertid

God morgon, har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockorna igår så att ni inte planerar er dag en timme före alla andra? I dagens samhälle så behöver vi inte oroa oss över att missa att ställa tillbaka klockan då både datorer och telefoner ställer om sig själva, det gör i alla fall mina apparater så jag slipper oroa mig. Jag kan nog ändå säga att jag vart lite nojig imorse då jag var osäker på om klockan var 7, eller om den hade glömt att ställa om sig så att klockan egentligen var 6. Är man trött och nyvaken av sin väckarklockan som tjuter i öronen på en så blir man självklart osäker på hur allt står till, man vet inte vad som är upp eller ner. Charmen med att vakna på morgonen.

God morgon förresten. är allt bra med er och känner ni er laddade för en ny arbetsvecka? Jag känner mig faktiskt rätt så glad över att det är en ny vecka, för jag har en del saker att ta tag i som jag tror kommer bli väldigt bra. Jag ska söka en massa jobb, lägga intresseanmälningar på en massa lägenheter, äntligen börja fixa med min blogg som min fina vän Lotta har varit så snäll att registrera osv, jag ska kolla/köpa kläder (som vanligt 😉 ), fixa ett nytt abonnemang/ny telefon, hitta nya övningar till min träning och sen hade jag tänkt börja förbereda för min födelsedag, det är 25 dagar kvar så det är dags att börja planera. Jag har mycket tid till att gör allt det där nu när jag sitter på jobbet, allt jag behöver är tillgång till en dator och vid en sån sitter jag vid hela dagen så varför inte passa på att få mycket gjort då. 

image