Squat Challenge

Nu är det inte långt kvar tills dagens jobb är avklarat, i alla fall jobb nummer 1. Det är ju måndag vilket innebär att det även är mitt pass på Friskis idag, så jag har ett jobb kvar att göra innan jag kan åka hem och slappna av. Men det är fortfarande 40 minuter kvar tills jag slutar så jag sitter och kollar lite kläder, as allways, för jag har en ide, en bild på en outfit som jag skulle vilja förverkliga. Jag får alltid upp outfitbilder i huvudet över hur jag skulle vilja klä mig, men som inte alltid fungerar så jag hoppas att den idéen jag har nu ska gå bra. Det är en enkel outfit men som ändå är snygg. Det är svårt att visa er, speciellt via kläderna på bilden då ni kanske inte förstår helheten, men det är en enkel tunika som har ett lite längre bakstycke, ett skärp i midjan och så en kjol/shorts till, och strumpbyxor så klart. Väldigt enkelt och stilrent, men för mig är det viktigt att längden på tunikan blir rätt, så att det matchar min bild i huvudet. Jag har så höga krav på mina kläder och det är därför som jag alltid har så svårt att hitta något jag gillar och fastnar för, men nu är inte direkt passformen, att den ska sitta tajt, så viktig då jag ändå ska ha ett skärp i midjan som ger den fina siluetten, så jag tror nog att jag kommer få med mig något hem. Jag tänkte ta en snabb titt i butikerna här i Kista innan jag åker till Stinsen, och se om jag hittar det ni ser på bilden, eller något liknande.

Btw, jag ska påbörja min 30 dagars challenge idag, både med squatsen och absen så det blir att göra lite knäböj och sit-ups inne i vårt backoffice innan jag beger mig härifrån. Nu Kör Vi!!

Image

image