Shimmering Pink

När jag fixar med mina naglar så faller jag alltid på den punkten att inte låta lacket torka helt innan jag börjar röra mina händer som vanligt igen. Jag har inget tålamod med att låta det torka, det tar alldeles för lång tid, så det resulterar i att lacket blir förstört och det blir inte snyggt, all tid man la ner var i princip i onödan då. Jag förväntar mig att detta inte skulle hända när jag använder mig av Depends LED-Lampa, då det snabbt ska härda lacket och göra så att det håller länge. Hur tycker jag då att resultatet blev? Well, jag är väldigt nöjd och glad över att jag införskaffade mig denna smidiga apparat, lacket sitter där det ska. Hela processen var enkel och att låta händerna vila under lampan gjorde inte ont alls, trodde det skulle brännas mycket men det kändes bara lite, ingen olidlig smärta. Jag är väldigt nöjd och jag ser framemot att skapa snygga naglar med en massa olika färger som håller länge.

image

image