Ny Underhållning

Jag har äntligen hittat ett nytt program som jag kan underhålla mig med under min lunchrast. Jag har tidigare kollat igenom både säsong 3 och 4 av Americas next Masterchef , några avsnitt av The Great Australian bake off, några avsnitt av Cupcake Wars (fråga inte), men sen tog det bara stopp. Jag visste inte vilka roliga program eller serier som fanns och jag visste inte vad jag skulle kolla på och när jag väl kom på något som kunde vara lite kul så fanns dom till min besvikelse inte som hela klipp på youtube. Jag trodde liksom att nästan allting fanns på youtube, men tnkt vad fel man kan ha ibland. men när ajg och min kollega satt och pratade om någonting så kom vi in på The Real Housewives Of New Jersey och om hur otroligt komiskt det programmet är. Jag blev väldigt nyfiken och började kolla runt efter det på youtube men fastnade istället för en annan housewives serie, nämligen The Real Housewives Of Vancouver. Till min stora glädje så har dom fulla avsnitt av serien och jag är just nu på säsong 1, avsnitt 3 och det är drama, drama och ännu mer drama. Man vill nog inte erkänna att man kollar på den serien och att man tycker det är så intressant och roligt när dom bråkar, snackar skit om varandra, klagar på allt, blir ledsna, är så plastiga att det ser onaturligt ut osv, men man bara måste kolla. Det jag tycker är mest roligt med serien är att den tjejen som är yngst av huvudkaraktärerna (ca 10-20 års skillnad mellan dom) är egentligen den som ser äldst ut… det tycker jag är väldigt komiskt.

Image