Maskerad

Okej, nu kan jag behöva lite hjälp och lite tips från er om vad man kan klä ut sig till nu på Halloween. Jag vill inte gå all in och klä ut mig till värsta zombin eller ha värsta avancerade kostymen, och jag vill inte heller lägga en massa pengar på något som jag bara kommer använda en gång, så jag behöver lite tips. Vad kan jag klä ut mig till? Jag verkar säkert jättetråkig som säger såhär, men att klä ut sig har aldrig riktigt varit min grej, det kanske är för att jag inte vågar göra mig ful, konstig eller rolig men jag har aldrig känt att det är så kul. Man vill ju inte komma utklädd för mycket, och inte heller för lite, så det är svårt att hitta rätt balans. Sen har jag inte heller gått på så många maskeradfester så det kanske även är därför som det inte är något som jag tycker är speciellt kul. Men i alla fall, nu är det så att jag ska på en Halloweenfest imorgon, så att klä ut sig till något känns som ett måste, men jag vet inte vad. Jag vill som sagt bara göra något lätt så att man inte kommer som sig själv,, men inte heller lägga ner onödiga pengar på en massa kläder, så vad kan ni tipsa om? Ska jag bara köpa en mask och gå runt med den för ansiktet hela tiden, eller kanske köra på vampyrtänder, lite fejksår… vad tycker ni? har kollat runt på Br-leksaker och hittat en mask som ser lite skojig får smita in dit på lunchen och se vad som finns i butik. Att göra något med fladdermusmasken kan nog vara en ide, kan klä ut mig till en enkel version av Batman, då behövs det bara svarta kläder, någon sorts cape och sen är det klart…. har ni några andra tips?

Image