Lite Kan Väga Mycket

God mooooorgon, äntligen så är det fredag 🙂 Som jag har längtat efter just denna dag, den sista jobbdagen för veckan innan det är dags att ta tag i helgens alla aktiviteter. Då jag har varit väldigt trött denna veckan och nästan har somnat vad jag än har gjort (jobbat, tränat, träffat vänner), trots att jag ändå har sovit som jag brukar, så ser jag framemot att få sova ut i helgen och hoppas att kroppen hinner återhämta sig tills en ny vecka börjar.

Att jag hade öppningstiden idag gjorde inte saken bättre då jag sitter och är jättetrött på jobbet just nu, men än så länge så är det lugnt, sömnchocken kommer ungefär mitt på dagen. Släpade med mig min stora väska till jobbet också då jag ska hem till älsklingen och spendera hela helgen hos honom, och en sak jag inte förstår är hur så lite saker ändå kan väga så otroligt mycket. Jag har inget märkvärdigt med mig, bara några extra tröjor, lite underkläder, mitt smink, några träningstidningar, lite nagellack och min plånbok osv. Varje enskild sak väger typ ingenting av sig själv men tydligen så lyckas jag alltid få väskan att väga flera kilo när jag samlar alla dessa lätta saker på samma ställe. Jag blir lika förvånad och lite smått frustrerad varje gång då det blir så mycket att släpa på, men jag behöver ha med dom sakerna så då får det vara. Jag kan även se det som träning då jag får promenera med extra vikt, så lite legworkout är aldrig fel 😉

image