Wasa Sandwich

Jag blev väldigt besviken när jag vaknade imorse, jag var helt inställd på och vart helt säker på att det var fredag idag, men när jag märkte att det bara var torsdag = big disppointment. Kroppen hade verkligen ställt in sig på att det var fredag, hade redan förberett sig för en helg och att kunna sova ut, men nej. Det blev en tung suck istället. En dag till bara, en dag.

God morgon förresten, hur är allt med er? jag mår bra, känner mig bara väldigt trött och har träningsvärk i benen och ryggen, nice! Men sitter på jobbet just nu och läser lite nyheter, bloggar och skriver in några besökare lite då och då, funny. Nej nu ska jag fortsätta äta min frukost som är Wasa Sandwich med smak av cream chees & chives. Det smakar helt okej och det är mat som gör att kroppen börjar arbeta nu på morgonen, bättre än inget.

image
image