Täby Centrum

Solen bländar mig så otroligt mycket just nu så att jag inte kan se vad som visas på datorskärmen. Det är härligt när solen skiner och då vi har stora fönster i receptionen så är det en vacker utsikt när man ser att himlen är blå och att solen lyser klart, men nu är det mest jobbigt. Vi har även dragit för gardinerna (dom har varit så ett tag, vi har inte orkat att öppna upp dom igen) men det lyser ändå igenom och jag sitter och kisar och försöker urskilja hur kläderna jag tittar på på nätet ser ut. Det är lite svårt. Men men, jag ska inte klaga, solen skiner och det är ändå rätt så varmt ute, det är härligt.

Igår efter jobbet och efter ett snabbt rygg/biceps pass så tog jag bussen hela vägen till Täby Centrum där jag mötte upp bästa Emma för att snacka om allt och inget som har hänt i våra liv. Lite tjejsnack med sin bästa girlfriend behöver man alltid. Vi kollade lite butiker och virrade runt i centrumet för att hitta något att äta (det är så stort och känns som en labyrint, så många vägar att gå) och till sist så hamnade vi på Sandy’s där jag åt en Focaccia med kyckling och mozarella, det var väldigt gott, och Emma mumsade i sig en wrap. 

Men efter mycket snack, god mat, lite fönstershopping och en mysig onsdagskväll med min bästa tjej så var det dags att ta sig hemåt för att mysa med min bästa kille ^^ En helt underbar onsdag blev det.

image
image
image
image
image