Sömnproblem?

God morgon på er, är allt bra? Idag är det onsdag och jag är jättetrött, jag tror nog att jag har fått lite sömnproblem då jag alltid känner mig trött. Jag har inte svårt att somna eller att sova då jag sover hela natten utan att vakna upp och jag sover väldigt tungt, men när klockan väl ringer på morgonen så är jag jättetrött, mycket tröttare än vad jag brukar vara. Jag vet inte vad det här kan bero på, jag kanske sover för lite och nu när det är så mörkt ute på morgonen så kanske min hjärna säger åt mig att det fortfarande är natt och inte väcker mig. Jag vet faktiskt inte, men jag tror nog att det beror på för lite sömn, så ikväll blir det att sova tidigt.

Men idag så står det jobb, träning och en dejt med gulliga Emma på schemat, så jag hoppas att jobbet går fort idag då det bara är träningen och träffen med Emma som jag ser framemot.

image