Leverans Från Kicks

Igår så hämtade jag ut ett litet paket som KICKS hade skickat till mig. Okej, jag hade beställt lite saker från dom så det var inte direkt så att dom bestämde sig för att skicka en liten present till mig, det hade varit trevligt om dom hade gjort det, men nu är jag ju inte direkt en storbloggare eller någon person som folk känner till så jag får tyvärr inte random paket skickade till mig. Tråkigt nog. Men det hindrar inte mig från att shoppa lite själv, och denna gången så blev det lite skönhetsgrejer. Nu i helgen när jag bestämde mig att att måla mina naglar så tyckte jag att det vart väldigt roligt att få skapa dekorationer och snygga naglar, men då jag inte har något tålamod när det kommer till att låta lacket torka så förstördes naglarna samma dag. Det var väldigt tråkigt med tanke på att jag blev så otroligt nöjd med hur resultatet blev, och att jag hade lagt ner mycket tid på det, så då bestämde jag mig att att köpa en obligatoriskt startkit från Depend, ni vet det där kittet som har en LED-lampa så att man kan få salongskvalitet på naglarna då lacket håller och torkar på direkten. Perfekt för mig och med rekommendationer från Emma så köpte jag hem ett sånt kit och två färger. En rakhyvel fick även följa med hem, så jag ser framemot att testa både nagelkittet och om rakhyveln ger en nära rakning.

image
image
image