En Doft Som Passar Mig

Fick två parfymprover från KICKS också,, en från Michael Kors och den från Dior, och den ena doftade faktiskt helt okej så ska tänka vidare på om det kanske är värt att köpa hem den, för man kan aldrig ha för många parfymer. Jag har just nu två stycken, och jag skulle behöva flera så att man kan variera mer, men jag har alltid så svårt att hitta en parfym som doftar Emilia, som doftar jag. Jag hade en parfym tidigare som inte finns i någon butik längre och det gör mig så ledsen då den verkligen doftade jag. Den finns att köpa online men jag vågar inte köpa en då jag inte är helt säker på att den doftade så gott som trodde. Förstår ni vad jag menar? Eftersom det var så länge sen jag hade den så är jag osäker på om den doftar så gott som jag minns, men av det jag kommer ihåg så doftade den väldigt gott. Den kanske kan finnas på Arlanda, märket är i alla fall Jeanne Arthes och parfymen som jag gillar heter You&Me. Jag måste bara hitta den igen, jag måste det. Jag kanske beställer den från nätet och hoppas att den doftar så gott som jag minns, för om jag fortfarande tänker på den och letar efter den efter ca 2 år, så måste den doften ha haft en positiv påverkan på mig. Det är helt klart en doft som passar mig.
nd.9091

One Comment