This Will Be A Bad Day

Det här var verkligen ingen god morgon alls. Från att jag började vid 08:30 fram tills nu så har jag kämpat med att få igång den ena datorn då den slutade reagera. Jag ringde till supporten och hamnade i Indien och pratade med en otrevlig tjej som inte kunde uttala sig bra på engelska, vilket ledde till att jag inte fattade något, hon förstod inte mig och sedan så lade hon bara på. Tack för den hjälpen liksom, not. Men nu är datorn igång i alla fall, tur det och jag bara känner att idag kommer bli en dålig dag. Jag är jättetrött, hungrig, jag har noll energi, noll ork, noll kontroll över saker då jag tappar saker, glömmer saker och jag är allmänt virrig idag. Jag tror att det här kommer bli en bra dag eller vad säger ni?

Neeeej, nu börjar datorn lagga igen, jag får verkligen damp på teknik ibland, jag trodde liksom att Ericsson var ett IT-företag men tydligen inte då våra datorer i receptionen är dom segaste som finns. Aja, nu dog datorn igen, jag orkar verkligen inte. Det har liksom tagit mig nästan 2 timmar att skriva ett god morgon inlägg till er, jag fick tillslut ge upp och skriva via mobilen istället. Nej hörrni, det här kommer nog bli en dålig dag, yeei Im looking forward to it… Not!

image

image