Tired

Jag är så trött just nu att jag skulle kunna somna här ute i receptionen. Ögonen är jättetunga, jag fryser som bara den då det är så jäkla kallt här i receptionen, jag vill bara sova och lägga mig i en varm säng med en kopp tee så att jag kan få bli varm och sova. Det som känns lite jobbigt att känna såhär idag då det är min längsta jobbdag idag då jag även har mitt pass på Friskis 21:30, vilket innebär att jag är hemma ca 22. Det kännes så segt att jobba så länge idag nu när jag är så trött, men även nu när jag firar 6 månader med min pojkvän, det kommer inte bli någon celebration då vi inte hinner med det, och det är tråkigt.

Jag är liksom så trött att jag inte ens orkar kolla på datorskärmen eller vara speciellt social. Jag märker även att det här inlägget blir väldigt sluddrigt, är för trött för att ens tänka på vad jag skriver, så jag ska börja avrunda inlägget nu.