Monday And It’s Cold

Goooood morgon, gud vad trött jag är idag, hade väldigt svårt att komma upp ur sängen imorse så jag var tvungen att stressa som tusan för att komma i tid till jobbet. Men jag hann så det var skönt.

Men sitter på jobbet nu, hade öppningstiden idag så det var att gå upp tidigt och ta sig hit i mörkret och kylan. Jag måste verkligen börja använda min vinterjacka så att jag inte blir sjuk, och sen så är det inte så kul att frysa hela tiden. Men vädret är så ostadigt just nu, morgonen kan vara jättekall men sen senare mot eftermiddagen så blir det lite varmt när man ska ta sig från jobbet, och det gör att sin vinterjacka blir alldeles för varm. Så det är svårt att veta, men nu när november snart börjar så kommer jag nog börja gå med vinterjackan på heltid, för jag tror att kylan kommer komma som en smäll väldigt snart, och då vill jag vara väl förberedd.

image