Mycket Att Göra

Idag så har jag en del att fixa, och så fort jag har fått lite mer ork att resa mig ur sängen så ska jag sätta igång. Jag ska passa på att städa mitt rum, kanske tvätta lite kläder, rensa lite mer i garderoben, fråga om mamma eller pappa vill skjutsa mig till centrum så att jag kan panta alla mina flaskor, göra ett försök för att se om jag kan placera min garderob på ett bättre sätt, jag ska betala räkningar och sen så ska jag ha min spadag med nagelfix bland annat som belöning för dagens slit. Det här låter som att det kommer bli en väldigt effektiv dag där jag kommer få mycket gjort, men nu väntar jag bara på att orken ska komma till kroppen, för man har trots allt lördagslugnet i kroppen nu. Men filmen är snart slut och så fort eftertexterna börjar så ska jag sätta igång.

image
image
image