Monsters University

God morgon, god morgon, här är jag redan vaken och snart ätit klart min frukost, för ovanlighetens skull under en helg så vaknade jag tidigt idag då min älskling skulle iväg vid 10. Så när han gick upp så vaknade ja till och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här och äter riskakor och dricker tee, jag undrar alltid – hur stavar man egentligen till tee? teh? tée? Anyway, så äter jag lite gott, ligger nebäddad i sängen och kollar på Monsters University. Den filmen är väldigt bra och jag blev faktiskt väldigt förvånad att en uppföljare till en så bra film som Monsters Inc, blev väldigt lyckad. Speciellt när det var så länge sen den första filmen kom ut, och alla vet nog hur ”bra” uppföljare till grymma Disney, Pixar och Dreamworks filmer brukar vara, så jag blev glad att denna filmen höll måttet.
4 bilder