HPV-Virus

Det många säkert inte vet är att det är gratis att vaccinera sig mot HPV-Viruset fram tills det att man fyller 26 år. Det är bra att dom ger en möjlighet att vaccinera sig gratis fram tills man fyller 26 för det kommer nog innebära att flera väljer att vaccinera sig i förebyggande syfte så att riskerna att drabbas av livmoderhalscancer minskas. Jag har tagit detta vaccin, en Gardasilspruta som jag tog 3 gånger under en halvårs period, och jag är glad att jag tog dom, för det är bättre att vara på den säkra sidan. Vill ni ha mer information om HPV-viruset och Gardasil så kan ni gå in på den här sidan –> hpv-vaccin.se.

Detta lilla VIP-paket fick jag hem från det underbara Reddville teamet, som vill uppmärksamma just HPV-Viruset och att det finns ett sätt att skydda sig mot det. Vill ni också ha gratis tamponger så kan ni klicka er in på deras sida –> HÄR.

image
image
image