4 Utav 6

Min lista för idag är nästan avklarad, men jag tror nog att en av de två som jag har kvar får tas om hand imorgon, för det orkar jag inte riktigt nu. Och det är att ta hand om tvätten, det känns mer som en söndagssyssla så jag gör det imorgon istället. Men jag har min spadag kvar, så ja tänkte börja leka lite med mina naglar nu och e vad jag kan hitta på. Det var väldigt länge sen som jag pysslade om mina naturliga naglar, jag har alltid använt lösnaglar när jag har velat bli fin, men jag tycker att det är bättre att fixa med sina naturliga naglar då dom håller längre och man är inte rädd för att ta i, om ni förstår. För när man har lösnaglar så är man rädd för att slå emot saker eller låta det bli för mycket press på naglarna för då går dom av, väldigt fort men när man har sina naturliga naglar så är man inte lika rädd. Jag är i alla fall mindre rädd så det är därför som jag har bestämt mig för att satsa mer på det naturliga, och jag ska nu måla naglarna i en rosa färg och sedan dekorera dom med lite stenar. Det kommer nog bli snyggt.
nästan avklarat