Snö Eller Regn?

Vet ni varför som det regnar just nu? Jag har tydligen fått höra att det snöar ute, att det är snö blandat med regn, så jag vet inte vad jag ska tro. Det faller droppar från molnen i alla fall och det är jobbigt nog. Men vet ni varför som det är regn och snö? Jo, jag har ju inget busskort, och som det alltid blir med vädret när jag inte har busskort är att det börjar regna. Jag fattar inte att det är tredje gången som vädret gör så här mot mig. Det är fint alla andra dagarna när jag har busskort men så fort som jag inte har det så ska det bli ett regnväder. Jag tror helt klart att vädergudarna har ett fast öga på mig och passar på att jävlas lite extra när jag inte har busskort, typiskt alltså.

God morgon förresten, tror ni att det även har börjat snöa hos oss i Stockholm? Jag tycker att det känns lite skumt och för tidigt med tanke på att det inte är så pass kallt för att någon snö ska kunna falla, vattendropparna hinner ju tinas upp innan dom kommer ner till oss. Men jag längtar lite, konstigt nog, tills snön kommer men bara för att det är mysigt med snö. Alla andra bonusar man får av snön längtar jag inte till, men mysfaktorn är något som jag kommer välkomna.

image
image
image