Aviary

När jag mötet upp Nathalie för en drink i onsdags så delade vi med oss om en varsin fotoapp som vi använder för att förbättra bilderna med olika effekter. Jag har alltid använd Pixlr-O-Matic när jag har fixat lite effekter på mina bilder, men sedan så tipsade Nathalie om en app som heter Aviary som jag laddade ner. Hon hade även köpt till en massa effekter så hon har ju lite mer att välja mellan och när jag testade appen nu så var utbudet väldigt litet, jag har mer effekter att välja mellan på min Pixlr-O-Matic, och det är även bättre effekter på den appen. Men det är alltid roligt med flera redigeringsverktyg när man vill förbättra sina bilder, då blir det roligare att lägga upp bilder för er om det är snygga effekter. Jag ser dock sliten ut på båda bilderna då jag känner mig allmänt sunkig idag (då kan nog en skönhetsdag vara perfekt imorgon) men jag vill bara visa skillnaden på bilderna.

Den snyggaste och bästa effekten för bilden med Pixlr-O-Matic:<
image
/p>

Den snyggaste och bästa effekten för bilden med Aviary:

image