Jobb

Träningsvärken har verkligen tagit ett fast grepp om mina ben, jag har ingen ork att gå och har jag väl satt mig ner så är det svårt för mig att ta mig upp. Även fast jag har sagt att jag gillar att ha träningsvärk då det vekrligen rä ett tecken på att man har tränat hårt, så kan det ibland vara lite jobbigt då man blir lite handikappad. Jag fick till och med köra en kortare cardio idag då jag inte orkade gå längre än 30 minuter (har gått i 45 minuter tidigare) och jag kunde inte heller gå i ett så snabbt tempo då det gjorde ont. Men mina 30 minuter var bättre än inga minuter alls så jag är ändå stolt. Ska även köra triceps och bröst sen efter jobbet så då blir det ändå mer träning då, känner mig ändå duktig som försöker få 2 pass per dag.

Men jag sitter och söker lite jobb nu, känner att det verkligen är dags att testa på något nytt men det är så svårt att hitta något som är på heltid. Jag vill ju inte gå ner i timmar då jag vill ha heltid som jag har nu, men jag letar vidare, förr eller senare så lär det dyka upp något.

image