Friday’s On A Wednesday

God morgon alla fina, jag lyckades ta mig upp i sängen imorse trots min träningsvärk i benen som har blivit värre så att jag inte orkade ta mig upp, kändes som att man hade lite spagettiben. Jag är jättetrött i benen, det gör liksom ont och är ansträngande att gå och när jag skulle gå till jobbet så orkade jag det inte, jag vill bara sätta mig ner och vila hela tiden eller gå i riktig slowmotion. Men jag kämpade på och kom till jobbet och sitter nu fastklistrad i stolen då jag är för trött för att stå (haha)

Men igår hade jag en väldigt trevlig kväll då jag mötte upp min vän Nathalie för en tjejkväll på Friday’s vid Stureplan så att vi kunde snacka och uppdatera om allt som har hänt sen vi sist sågs. Det var väldigt trevligt och vi drack en varsin Strawberry Daiquir som var riktigt god, det är ju en av de godaste drinkarna som finns. Nathalie tog även en Appletini som smakade väldigt friskt, ångrar nog lite att jag inte tog en jag också men nästa gång så gör jag det. Men världen är allt liten ibland då jag även träffade på Anine som också var där för att fira en kompis som fyllde år så det var roligt att få träffa henne igen och snacka lite snabbt, måste se till att bestämma ett tillfälle att träffa henne snart. Men det var en trevlig onsdagskväll som avslutades med mys med älsklingen när jag kom hem.

Juste, Nathalie har även hon börjat blogga och ni kan läsa bloggen HÄR!

image
image
image
image