Träningsvärk

Nu känns träningsvärken i mina ben, framförallt så känns det i baksidan av de övre låren, alltså så känns det rejält i rumpan. Men det är något som jag verkligen uppskattar då träningsvärken är ett tecken på att jag har kört hårt och tränat musklerna extra noga. Jag lade som sagt till två övningar till mitt benpass, två övningar som fokuserar mycket på baksida låren och rumpan. Utfall och en övning där man har ena benet i ett snöre vid en maskin så att man får lyfter en valfri vikt och sedan så sparkar man bakåt, om ni förstår. Benspark bakåt kan man kalla det, och tack vara att jag la till dom två övningarna så känns det i benen idag. Me likey. Men att träna dagens cardiopass under lunchen gick bra, det blev lika stressigt som igår med att hinna med att äta lunchen så jag får se till att komma på med en lösning, jag vill ju se till att få en 45 minuters lång cardio så jag måste planera det smidigaste sättet. Men det gick i alla fall väldigt bra, det kändes som sagt i benen sen passet igår men jag blev varm och trött så det gick toppen.

Alltid när jag gör saker så får jag upp bilder i huvudet hur det kommer vara när jag har nått mitt mål, och nu fokuserar jag väldigt mycket på träningen och mitt utseende så jag får självklart upp en massa bilder över hur jag vet att jag kommer se ut när jag har nått mitt mål. Det är en stor motivation för mig, för jag vet att när jag har kommit fram till mitt mål så kan jag klä mig på det sättet som jag vill då jag vet att saker och ting kommer passa då jag har en tight kropp, och sen utseendetmässigt så kommer jag se flawless ut.
me want