Dålig Stil

Jag tycker det är dåligt utav både Tv4, idoldeltagaren/fotbolsspelaren Kevin Walker och fotbollsförbundet (eller vilka det nu är som tar beslut om fotbollsmatcher osv) att flytta på en redan bokad fotbollsmatch sedan säkert flera månader tillbaka, bara för att fotbollskapten i GIF Sundsvall Kevin Walker bestämde sig för att delta i Idol 2013. Visst, han har rätt att få satsa på en av alla sina drömmar som är att sjunga, men ska hans beslut om att delta i sångtävlingen behöva drabba/påverka hans fotbollslag, fotbollslagen som dom är planerade att möta, och framförallt drabba lagens supportrar? Nej det tycker jag verkligen är helt fel. På grund av att han är med i idol så har dom redan flyttat på hans match 2 gånger (tror jag det var) och dom funderar på att göra det en tredje gång så att han har vilat upp sig för sitt framträdande på idol men det tycker jag är helt fel. Tar dom hänsyn till lagets fans? Tar dom hänsyn till att folk faktiskt har sett till att dom kan komma just den dagen matchen är bestämd sen länge? Tydligen inte. Har han inte tid till att göra båda, så välj en av dom. Tänk alla supportrar som har planerat att se matchen den 26 oktober, dom har planerat att ta ledigt, har sett till att dom kan gå just den dagen och dom har sett framemot det, men sen kommer Tv4 och beslutar att flytta fram matchen en dag så att Kevin kan sjunga, vilket innebär att många supportrar har köpt sin biljett i onödan då dom inte kan gå den 27 oktober. Vad är det för bullshit, han får faktiskt välja, för man kan inte flytta på en match för tredje gången bara för att han känner för att delta i en annan tävling. Tänk på dina fans istället, hur kul är det för dom att bli svikna på det sättet. Dålig stil av er. 

Image

Image