Mörkt Ute

God morgon allihopa, värst vad mörkt det är ute denna morgon, det känns verkligen höstigt och mysigt när det är så, jag gillar det. Jag lyckades ta mig upp imorse i alla fall och jag lyckades ta mig till jobbet trots det mysiga mörkret, och jag är döhungrig just nu då jag tydligen inte åt tillräckligt till middag igår, men det tyckte jag att jag hade gjort så jag förstår inte. jag vaknade upp imorse och hade så ont i magen för att jag var så hungrig, det var så jobbigt att vakna med det trycket i magen så en god morgon kanske det inte var, snarare en ond morgon.

Men jag sitter på jobbet och har tryckt i mig en macka så hungern har stillats lite, jag har ändå två mackor till så jag kommer klara mig. Men jag tror nog att det här kommer vara en sån dag på jobbet där det kommer vara otroligt mycket spring i receptionen, många otrevliga kommentarer riktade mot oss och mycket irritation för oss i receptionen. Anledningen? Jo, de anställdas entredörr precis bredvid vår ingång till receptionen har gått sönder så nu kommer alla anställda som vanligtvis går via den dörren (vi har 3 ingångar för de anställda i huset) att försöka gå via vår dörr som är en säkerhetsdörr och bara är till för besökare, då dom är för lata för att ens gå till dom andra dörrarna. Så det kommer bli mycket spring för att försöka gå via den, vi kommer vara tvungna att skicka iväg dom, dom kommer bli arga osv. Men men, det är inte jag som har bestämt reglerna och om dom inte gillar det så kan dom ta upp de med Ericssons högsta chefer.

Vad har ni för planer för idag? 🙂

image
image