MakeUp Kurs

Jag har på senaste tiden blivit mer intresserad av skönhet och smink, och jag känner att jag verkligen vill bli bättre inom det området så att jag kan sminka mig snyggt och verkligen har möjligheten att framhäva det bästa med mitt utseende. Jag har varit inne på en sminkblogg de senaste dagarna och jag har blivit så otroligt inspirerad och fascinerad över hur mycket kul man kan ha med smink, hur mycket man kan framhäva och hur många olika looker man kan skapa med hjälp av lite olika färger på ögonen eller läpparna. Jag tycker det verkar så otroligt roligt och lärorikt så jag har bestämt mig för att gå en Makeup kurs för att lära mig mer hur man lägger en snygg sminkning, och framförallt ta reda på vilken typ av stil/färg som passar mig. Tänk vad mycket som kommer bli bättre om man har mer koll på smink, för just nu så kan jag ingenting, och det blir mest bara pannkaka av allt, det är därför jag som jag bara använder mascara och en diskret ögonskugga då det är enklast och sällan blir tokigt. Men det hade varit så mycket roligare om man hade kunskapen att våga testa andra färger/stilar på sminkningen och verkligen få det att bli snyggt. Jag har kollat runt lite på nätet och hittat två skolor som jag tycker låter bra och tar ett helt okej pris för 1-2 timmar, så jag ska nog slå till.

Men snart så är det lunch och idag så ska jag även börja träna min 45 minuters cardio under lunchen så att jag får konditionen med i min träning. Proteinpulvret är ju köpt så nu är jag redo att köra fullt ut. Sen efter jobbet så är det bara att åka direkt till Friskis och köra mitt benpass.

Det här är en bild tagen av en klasskamrat från gymnasiet som togs ca 2008. Tycker den är snygg och det skulle vara kul att också skapa en så effektfull makeup 🙂

Image