Komiskt

Är det bara jag som tycker att ett sådant uttalade som att ”så här blev jag gravid”, låter väldigt komiskt? För finns det liksom flera sätt att bli gravid på annat än att ha sex och hoppas att kvinnans ägg blir befruktat? Tjaa, inte vad jag har hört i alla fall. För enligt Malin så blev hon gravid genom att dricka lite vin och åka på semester…. Ja det var väl inget annorlunda från vad andra par gör för att bli gravida, var det någon stor nyhet som ska tipsa alla par som går i barntankar att om ni åker på semester och dricker lite vin så har ni stor chans att bli gravida. Jag tycker bara att det låter så otroligt komiskt och larvigt, för hon blev gravid genom att ha sex och att hon kanske hade sex på sin semester när hon drack lite vin var bara en tillfällighet, det kunde ju lika gärna ha skett hemma. 

Okej, det här blev ett rörigt och konstigt inlägg, men jag tyckte bara att den artikeln var så komisk, att man ens väljer att uttrycka det så som att det var något speciellt med hennes sätt att bli gravid på, men det är ju självklart bara för att locka läsare till sin artikel, och det fungerade för jag läste den.

Image

Image