45 Minuter

Det gick bra att köra ett cardiopass under lunchen idag, kände mig väldigt stolt som powerwalkade i 45 minuter så att jag blev varm och lite svettig, men jag känner att jag måste bli mer tidseffektiv och se till så att jag redan är ombytt till träningskläder innan jag går till gymmet så att jag kan sätta igång direkt när jag kommer dit, så att det slipper försvinna så mycket tid, jag har ju inte en så lång lunch. Jag fick liksom slänga i mig maten när jag kom tillbaka till jobbet då det hade gått så lång tid, men trots det så gick det väldigt bra. Jag tror nog att jag kommer blanda att gå en powerwalk och använda crosstrainer beroende på vad jag känner för, men en 45 minuter lång cardio ska det bli i alla fall.

När jag kom tillbaka till jobbet så hade älsklingen skickat en motivations video till mig där man ser hur vältränade kvinnors kroppar ser ut och jag blev motiverad, jag ska också bli så tight och fit. Så jag har suttit och kollat på lite träningskläder att köpa, jag saknar fortfarande ett par riktiga träningsbyxor så kollade runt lite och hittade ett par som verkar bra. Även lite toppar och ett par handskar hittade jag så jag ska gå till respektive butik och prova kläderna sen när jag har tid. Känns som att jag verkligen behöver utvidga min träningsgarderob nu när jag kommer träna så mycket, och träning bli så mycket roligare om man känner sig fin.

Image