Monday Morning

Monday morning… again.

God morgon alla fina, hur mår ni denna måndags morgon? Ja, som ni märker så är det måndag igen, en ny vecka med nya möjligheter väntar och återigen så är det långt kvar till helgen. Men då har man något att längta till och en liten morot för en veckans jobb behöver man alltid för att hålla orken uppe. 

Men sitter på jobbet och fryser igen, det är så jäkla kallt i den här lokalen att jag gärna hade suttit med jacka, halsduk, vantar och mössa inomhus (?) för att det är så kallt. När man dessutom bara sitter ner på jobbet då jag är tvungen att sitta i receptionen hela tiden, så finns det inte många chanser till att gå runt så att man blir varm. Visst man kan gå runt här i receptionen, men det har jag testat och det blir man inte så varm av. Jaja, det är nog av denna anledningen som jag blev krasslig förra veckan, men som tur är så mår jag bättre nu men jag kommer säkerligen bli sämre igen då det är så kyligt här.

image